Suradnja s Gradskim kazalištem Žar ptica

Gradsko kazalište Žar ptica sezonu otvara bajkom: i to upravo Šumom Striborovom naše Ivane Brlić-Mažuranić. Redateljica Lea Anastazija Fleger i dramaturginja Ivana Vuković posegnule su u Priče iz davnine i pripremile ovu bajku koja govori o bezgraničnoj majčinoj ljubavi, težnji istini i traženju dobra. Vrijedan autorski i glumački tim premijerno izvodi predstavu Šuma Striborova sutra, 29. rujna.

Pozivamo vas da svojim dolaskom na predstavu tijekom brojnih izvedbi od sutra pa sve do lipnja iduće godine podržite rad ovih umjetnica i umjetnika, napose jer je 2024. godina posvećena obilježavanju 150.-e obljetnice rođenja Ivane Brlić-Mažuranić.

A imamo i jednu poslasticu: uz 1 kupljenu ulaznicu u slobodnoj prodaji za predstavu Šuma Striborova u Gradskom kazalištu Žar ptica, ostvarujete pravo na 1 ulaznicu po popustu za individualni obilazak stalnom izložbom Ivanine kuće bajke i obrnuto. Još bolji razlog za slavlje ususret obljetnice Ivanina rođenja i uloženog truda i rada naših suradnika.

U Gradskom kazalištu Žar ptica popust iznosi 1 (jedan) Euro, a u Centru za posjetitelje Ivanina kuća bajke 20 % na cijenu individualne ulaznice za obilazak stalnom izložbom. Popust se odnosi samo na slobodnu prodaju i organizirani posjeti škola ne podliježu ovoj suradnji. Popust na ulaznice moguće je iskoristiti od 29. rujna 2023. godine do lipnja 2024. godine.

Mi se jako veselimo nazočiti sutrašnjoj premijeri predstave Šuma Striborova i svim drugim izvedbama tijekom ove sezone!