Bajkovita zima uz ognjište 2023.

I ovu smo zimu ispratili uz naše čarobno ognjište i bajke!

Bajkovita zima uz ognjište provodila se u Centru za posjetitelje Ivanina kuća bajke 20. ožujka 2023. godine, na Svjetski dan pripovijedanja, uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Pripovjedačica Nevena Zuber svoje je umijeće pripovijedanja predstavila najmlađoj ovogodišnjoj publici: mališanima skupine Jagodice iz Dječjeg vrtića Bistrac, a u njezinoj bajci možete uživati i vi OVDJE

Naša Ogulinka Sabina Gvozdić odlučila se za bajku naše nadaleko poznate sugrađanke Ivane Brlić-Mažuranić u kojoj su uživali učenici četvrtih razreda Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić. Bajku Regoč u Sabininoj izvedbi poslušajte OVDJE.

Da bajke nisu rezervirane samo za najmlađe i ove je godine dokazala vrsna pripovjedačica Margareta Peršić. Bajku, upotpunjenu glazbenom pratnjom Domagoja Vukovića, uživo su slušali učenici 3.b razreda Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana. Uživajte i vi klikom OVDJE!

Andreja Krenek uz naše je čarobno ognjište pripovijedala čak dvije bajke koje su uživo slušali učenici 3.b razreda Prve osnovne škole Ogulin.  Bajka vam je dostupna već klikom OVDJE!

Uz naše su se ognjište ovoga puta čule i autorske bajke naših pripovjedačica. Što je osmislila mašta naše pripovjedačice Ane Bilić poslušali su uživo učenici 3.a razreda Prve osnovne škole Ogulin, a poslušajte i vi OVDJE!

Div Zorko Bistrozorki bio je u potrazi za srećom, a mi smo uvjereni da ćete vi pronaći sreću ako poslušate kako ova Ivanina bajka zvuči u izvedbi naše pripovjedačice Sandre Vukoja. Bajku su uživo slušali i učenici 3.c razreda Prve osnovne škole, a snimku možete pronaći na sljedećoj poveznici OVDJE.

 Neka bajke naših pripovjedačica griju i vaše srce i dušu barem do sljedeće Bajkovite zime uz ognjište!