Proslava 9. rođendana IKB-a

Proslava našeg devetog rođendana bila je zaista čarobna!

U goste su nam došli gradonačelnik Dalibor Domitrović i zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja te naši dragi suradnici - ekipa Radio Ogulina. Danas su nas posjetili i sudionici edukacije HTZ-a te Lika Karlovac klastera, ali i naši vršnjaci, učenici trećih razreda ogulinskih osnovnih škola: 3.b razred iz Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić s učiteljicom Petrom Bunčić te 3.a razred s učiteljicom Marijom Salopek, 3.b razred s učiteljicom Katarinom Juhas i 3.c razred s učiteljicom Dijanom Bekavac iz Prve osnovne škole. Oni su sudjelovali i na prigodnoj radionici kojom smo obilježili naš rođendan i blagdan sv. Lucije.

Tijekom cijelog dana ulaz za sve naše posjetitelje bio je besplatan, a svi naši gosti mogli su se počastiti i keksićima i bombonima. U 16 sati za sve zainteresirane u ponudi je bio obilazak našom Kućom uz stručno pripovjedno vodstvo.

O našoj proslavi možete pročitati i ovdje.

Ovom proslavom zakoračili smo u našu desetu godinu rada. Trudit ćemo se da i dalje rastemo i napredujemo te da na najbolji način predstavljamo čaroliju Ogulina - zavičaja bajke i naše domaćice Ivane Brlić-Mažuranić!

Fotografije: Foto-video IN