Bajkovita zima uz ognjište: najava

Posljednji tjedan zime savršena je prilika za druženje uz toplo ognjište! 🔥

Od ponedjeljka 14. ožujka oko našeg nas čarobnog ognjišta pričom okupljaju renomirane domaće pripovjedačice u sklopu projekta Bajkovita zima uz ognjište!

Tako ćete redom moći uživati u bajkama koje će izvesti Nevena Zuber, Sandra Vukoja, Margareta Peršić, Andreja Krenek i Sabina Gvozdić. Zbog epidemioloških mjera, pripovijedanjima uživo moći će prisustvovati samo homogena publika u ograničenom broju, ali zato će snimke svakog pripovijedanja biti dostupne sutradan na našem YouTube kanalu, internetskoj stranici i društvenim mrežama.

Na sam Svjetski dan pripovijedanja, u nedjelju 20. ožujka, svima zainteresiranima poklanjamo pripovijedanje uživo! Njime će vas u 12 sati u Ivaninoj kući bajke uz kupljenu ulaznicu za razgledavanje naše izložbe počastiti naša nadaleko poznata pripovjedačica Jasna Held. Zbog ograničenog broja sudionika potrebna je prethodna prijava na info@ivaninakucabajke.hr.

Zbog provedbe projekta i snimanja pripovijedanja Ivanina kuća bajke u nadolazećem će tjednu za posjetitelje raditi u izmijenjenom radnom vremenu kako slijedi:

ponedjeljak 14. ožujka, srijeda 16. ožujka i petak 18. ožujka: od 12 do 17 sati

utorak 15. ožujka i četvrtak 17. ožujka: od 10 do 15 sati

subota 19. ožujka i nedjelja 20. ožujka: od 10 do 17 sati.

Od petka do nedjelje u našoj Kreativnoj sobi u sklopu ovog projekta provodit će se i radionica pripovijedanja, stoga razgledavanje tog dijela Ivanine kuće bajke tijekom odvijanja radionice neće biti moguće.

Veselimo se svim bajkama koje nas očekuju u posljednjem zimskom tjednu!