Zajedno za djecu SOS Dječjeg sela Lekenik

Naši dragi susjedi Zavičajni muzej Ogulin i mi uključili smo se u akciju koju je pokrenulo Društvo Naša djeca Ogulin 
Djecu i SOS mame iz SOS Dječjeg sela Lekenik očekuje 🎁 iz naših ustanova, zajedno s ulaznicama za razgledavanje naših stalnih postava.
Nadamo se da će nam gosti iz Lekenika doći uskoro u Ogulin, a nadamo se da će ovo biti poticaj i vama da se uključite u ovu hvalevrijednu akciju! 

Poziv DND-a Ogulin prenosimo u cjelosti:


POZIV!!!!
Činimo dobra djela!
U svibnju smo pokrenuli akciju sakupljanja kutija sa potrepštinama za djecu sa područja pogođenih potresom. I tako smo došli do dječjeg sela SOS Lekenik. No, nedostaje nam još nešto stvari. U dogovoru sa dječjim selom Lekenik poslali su nam popis djece. U selu je trenutačno 70 djece različite dobi. Od rođenih beba do učenika 8 razreda. Pozivamo ako se tko može i želi uključiti da nam se javi. Jer dobro je činiti dobro. A djeci najviše treba.
Potrebno je:
bebe do 3 godine: za 4 dječaka i 1 djevojčicu
3 - 5 godina: 5 dječaka i 2 djevojčice
6 godina - 3 dječaka i 4 djevojčice
2. razred - 1 djevojčica
3. razred - 1 djevojčica
5. razred - 2 dječaka i 1 djevojčica
6. razred - 1 dječak i 7 djevojčica
7 razred - 2 dječaka i 2 djevojčice
8. razred - 1 dječak i jedna djevojčica.

Ideja je da se stvari koje želiš namjeniti slože u kutiju s cipelama, omota, napiše za koga je ( dječak 13 godina ) i pozove DND.
U kutiju veličine cipela staviti odjeću, higijenske potrepštine, kakvu igračku, slatkiš, pelene, vlažne maramice, neku sitnicu. Što god mislite da ih može razveseliti.
Možete se javiti u inbox ili na broj mobitela 0989308506.
Unaprijed hvala!