"Sunca" učenika Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić

Naše poslanje je slaviti djelo Ivane Brlić-Mažuranić, inspirirati bajkom i pobuditi ljubav za čitanjem, znanjem i stvaranjem. Izrazito nas veseli kada dobijemo povratnu informaciju o tome kako naši pratitelji našu ideju pretoče u stvarni kreativni uradak.

U okviru prošlotjednog Festivala znanosti na našim društvenim mrežama smo objavile prijedlog radionice stvaranja sunca inspirirane Ivaninom bajkom Sunce djever i Neva Nevičica. Želju za stvaranjem i kreativnim izražavanjem pobudili smo u učenicima produženog boravka Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić koji su nam poslali svoje uratke izrađene prema ideji iz naše radionice. Svoje jedinstveno sunce izrađivalo je 11 učenika prvih razreda produženog boravka s učiteljicom Kirasić Munjas i 12 učenika drugih razreda produženog boravka s učiteljicom Domitrović. Oduševljene smo kreativnošću naše djece i neizmjerno nam je drago što naši prijedlozi potiču druge na kreativni rad.

S vama dijelimo uratke učenika produženog boravka, a sve ostale pozivamo da kroz naše radionice dostupne na našem YouTube kanalu izraze svoju kreativnost.

Učiteljice i učenici, bravo!

Učenici prvih razreda i njihovi uratci pod vodstvom učiteljice Ivane Kirasić Munjas. 

Učenici drugih razreda i njihovi uratci pod vodstvom učiteljice Marije Domitrović.