Obavijest kandidatima (provjera znanja i sposobnosti)

Obavještavaju se kandidati da će se provjera znanja i sposobnosti kandidata u postupku provedbe javnog natječaja za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme na radno mjesto stručni suradnik za edukativne i kreativne programe (jedan izvršitelj/ica uz probni rad od tri mjeseca) provesti u utorak 28. rujna 2021. godine s početkom u 9:30 sati u Centru za posjetitelje Ivanina kuća bajke na adresi Trg hrvatskih rodoljuba 2, Ogulin.

Provjera znanja sastoji se od usmenog dijela (intervju) i pisanog dijela (znanje prijavljenog svjetskog jezika, osnovna informatička znanja). Kandidati će se na usmeni dio provjere znanja primati prema redoslijedu primitka prijava, a pisani dio započet će u 12:00 sati. Izvor podataka za provjeru znanja je internetska stranica Centra za posjetitelje Ivanina kuća bajke i Baza bajki.

Podsjećamo da provjeri znanja mogu pristupiti samo kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja. Kandidati koji ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja bit će o tome obaviješteni putem adrese e-pošte koju su naveli u prijavi. Ako kandidat ne pristupi provjeri znanja, smatra se da je povukao prijavu na natječaj i nema pravo podnošenja pravnog lijeka.

Sretno i vidimo se!