IKB i INCASO međunarodna škola

PAR je prva i jedina privatna visokoobrazovna ustanova na području Primorsko goranske županije i provodi studij Poslovnog upravljanja, a od ove godine i studij Upravljanja u gastronomiji i restoraterstvu.

Svake godine, pa tako i ove, PAR organizira INCASO međunarodnu školu u sklopu koje okuplja strane studente i ugledne predavače. Ove će godine, zbog okolnosti pandemije, INCASO biti organiziran online i sva će predavanja i radionice biti održani virtualno. Ovogodišnja tema je Tourism Destination Branding.

Upravo smo se u tom dijelu uključili i mi! Ravnateljica Tihana Turković danas je u sklopu ovogodišnje međunarodne škole INCASO održala predavanje na engleskom jeziku pod nazivom Ogulin Fairy Tale Branding: Making Magic Happen putem platforme Zoom. Kroz to predavanje predstavljen je kulturni aspekt turizma/brendiranja Ogulina kao turističke destinacije, s posebnim naglaskom na razvoj i djelatnost Ivanine kuće bajke. Predavanje su slušali studenti čiji je interes područje marketinga i poduzetništva.

Širenje znanja o bajkama, Ivani i Ogulinu naše je poslanje, stoga nas ovakve suradnje iznimno vesele i nadamo se da će ih biti još!