Festival znanosti u Ivaninoj kući bajke

Ivanina kuća bajke uključuje se u obilježavanje Festivala znanosti!

Festival znanosti odvijat će se od 10. do 15. svibnja pod temom "Kultura znanosti".

U našoj bajkovitoj kući pripremili smo tri prigodna programa.

U utorak 11. svibnja očekuje vas online kreativna radionica o našem najsjajnijem nebeskom tijelu: Suncu. Pozivamo vas da istražite nešto novo i zanimljivo o Suncu, ali i da istražite svoje kreativne sposobnosti.

U petak 14. svibnja također se bavimo nebeskim tijelima u projektu koji ćemo realizirati zajedničkim snagama s Društvom "Naša djeca" Ogulin. Tom ćemo prilikom uz stručnu pomoć istražiti zanimljive priče o svemiru, ali i neke prigodne bajke iz naše Bajkovite biblioteke. Program je iz epidemioloških razloga ograničen na manji broj sudionika uživo, ali će sadržaj biti dostupan svim posjetiteljima putem naših društvenih mreža. -> Provedba ovog sadržaja odgođena je iz epidemioloških razloga!

Budući da u subotu 15. svibnja obilježavamo i Dan obitelji, pripremili smo aktivnost za sve cijelu obitelj pod nazivom "Formula za bajku"! Posjetite li nas u subotu, u našoj ćete Kreativnoj sobi moći saznati kako napisati zajedničku bajku prateći posebnu čarobnu formulu. 

Više informacija o svim događanjima bit će dostupno na našoj stranici i društvenim mrežama u festivalskim danima pred nama!

Budite s nama i saznajte kako se znanost i kultura povezuju u našem bajkovitom svijetu!