Prosinac u Ivaninoj kući bajke

Blagdansko vrijeme najčarobnije je doba godine. Iako su nas ove godine snašli brojni izazovi, potrudit ćemo se da čarolija blagdana ne izostane ni ovoga prosinca.

Ipak, zbog epidemiološke situacije nužno je promijeniti način rada. Sukladno mjerama i preporukama, tijekom prosinca nećemo uživo provoditi dodatne sadržaje (stručno vođenje, čitanje i pripovijedanje bajki te kreativne i edukativne radionice). Našu bajkovitu interaktivnu izložbu svakako ćete i dalje moći samostalno istraživati tijekom redovnog radnog vremena Ivanine kuće bajke. Podsjećamo da je broj istovremeno prisutnih posjetitelja ograničen pa molimo sve posjetitelje za strpljenje i razumijevanje. I dalje su obavezne zaštitne maske, a dezinfekcijsko sredstvo i rukavice za sigurno istraživanje izložbe osigurani su na ulazu.

Za sve one željne dodatnih bajkovitih sadržaja pripremamo puno iznenađenja putem interneta. Očekuje vas bajkovita adventska čitaonica srijedom, kreativna radionica subotom i još mnogo drugih iznenađenja. Sve to moći ćete pratiti na našoj internetskoj stranici i Facebooku, a od nedjelje nas možete pronaći i na Instagramu. Spremamo vam i još jedan poseban poklon! Od ove nedjelje u programu Radio Ogulina u 18 sati možete slušati Bajke za laku noć! U sklopu ovog projekta snimili smo 10 bajki, a svake nedjelje u ovom blagdanskom razdoblju moći ćete poslušati dvije nove bajke. Bajke za laku noć, nastale u sklopu projekta Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i u suradnji s učenicima dramske skupine Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana, od nedjelje će biti dostupne i na našoj Bazi bajki. U pripremi je i iznenađenje za proslavu 7. rođendana Ivanine kuće bajke koji ćemo proslaviti u nedjelju 13. prosinca.

Ostanite dobro i čuvajte sebe i svoje bližnje! Provedite ove blagdane sa svojim najmilijima uz nešto drugačiju, ali i dalje bogatu ponudu Bajkovitog adventa u Ogulinu i Ivaninoj kući bajke!