Obavijest organizatorima posjeta grupa

Poštovani organizatori, naši dragi poslovni partneri!

Prije svega, nadamo se da ste svi zdravi i da se uspješno borite i odolijevate opasnosti zaraze koronavirusom (COVID-19) i da vam zdravlje nije ugroženo.

Kako se termini posjeta približavanju, a Ivanina kuća bajke je sukladno mjerama Stožera civilne zaštite RH zatvorena za posjet, želimo vas obavijestiti o našim zajedničkim aktivnostima u narednom razdoblju. Podsjećamo da ste za uplaćene kapare, koje su rezervacija termina posjeta, od nas primili račun za primljeni avans, a koji će biti storniran na dan posjeta. Za izvršenu uslugu ćete, kao i do sada, primiti novi račun.

Obzirom da u ovom trenutku ne možemo predvidjeti do kada će mjere zaštite od širenja koronavirusa (COVID-19) trajati, u nastavku dajemo uputu vezanu za uplaćenu kaparu.

1. Iako svi znamo da se uplaćena kapara ne vraća, Ivanina kuća bajke će uplaćeni iznos kapare ipak vratiti uplatitelju za svaki neostvareni posjet kojem je razlog trajanje mjera za sprječavanje širenja zaraze korona virusom (Covid-19) od strane Stožera civilne zaštite RH.

2. Prije povrata ćemo vam ponuditi novi termin posjeta u ovoj kalendarskoj godini ili novoj školskoj godini. Ukoliko vam ponuđeni termin ne odgovara, vratit ćemo kaparu.

3. Povrat kapare bit će izvršen dan nakon rezerviranog termina posjeta ukoliko mjere Stožera civilne zaštite RH budu još uvijek na snazi u tom trenutku.

4. Molimo da zahtjev za promjenom termina posjeta dostavite elektroničkom poštom na info@ivaninakucabajke.hr.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju, pozivamo na pojačan oprez i poštovanje preporuka i mjera Stožera civilne zaštite radi osobne i opće sigurnosti i smanjenja mogućnosti daljnjeg širenja virusa.