Obavijest kandidatima (ponovljeni javni natječaj)

Obavještavaju se kandidati da će se provjera znanja i sposobnosti kandidata u postupku provedbe ponovljenog javnog natječaja za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na radno mjesto pedagog animator (jedan izvršitelj/ica do povratka zaposlenice s rodiljnog/roditeljskog dopusta) provesti u četvrtak 8. listopada 2020. godine s početkom u 9:30 sati u Centru za posjetitelje Ivanina kuća bajke na adresi Trg hrvatskih rodoljuba 2, Ogulin.

Provjera znanja sastoji se od usmenog dijela (intervju) i pismenog dijela (znanje prijavljenog svjetskog jezika i osnovnih informatičkih znanja). Izvor podataka za provjeru znanja je internetska stranica Centra za posjetitelje Ivanina kuća bajke.

Podsjećamo da provjeri znanja mogu pristupiti samo kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja. Kandidati koji ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja bit će o tome obaviješteni putem adrese e-pošte koju su naveli u prijavi. Ako kandidat ne pristupi provjeri znanja, smatra se da je povukao prijavu na natječaj i nema pravo podnošenja pravnog lijeka.

Sretno i vidimo se!