Nonogram iz davnine

Ivanine Priče iz davnine svjetlo dana u papirnatom izdanju dočekale su davne 1916. godine. Danas, 104 godine kasnije, te bajke dostupne su nam u različitim tiskanim izdanjima, ali i putem različitih suvremenih medija.

Svih osam bajki može se pronaći i u našoj Bazi bajki, a naši prijatelji Mirinda i Filip Paraman iz tvrtke Mirinda Games omogućili su nam i jedan posve novi i drugačiji doživljaj bajke Regoč iz iste zbirke. Naime, ovi ljubitelji bajki i djela Ivane Brlić-Mažuranić osmislili su igru čiji je cilj upoznati što širi broj ljudi s njezinim djelima, ali i stimulirati ljude na edukativan i pozitivan način. Stoga je izbor pao na logičke igre te je tako nastao Nonogram iz davnine. Nonogram je logička igra otkrivanja slike ili dijela slike. U ovom slučaju sa svakom novom razinom otkrit će se dio bajke Regoč uz čarobno vizualno oblikovanje mlade i talentirane ilustratorice Ane Vukšić. U planu je i daljnji razvoj igre, a ovi vrijedni kreativci već sada rade inačicu igre kroz bajku Ribar Palunko i njegova žena. U iščekivanju noviteta iz njihove radionice, pozivamo vas da prikratite duge zimske noći u toplom domu uz avanture Regoča i Kosjenke u ovom inovativnom formatu. Preuzeti je možete na sljedećim poveznicama:

Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MirindaGames.NonogramFromLongAgo
App Store: https://apps.apple.com/us/app/nonogram-from-long-ago/id1538040975

Igra je dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku, a možete je zaigrati na svim uređajima Android i iPhone. Vjerujemo da će i vas zaintrigirati ova bajkovita igra, a autori Vas pozivaju da slobodno ostavite i svoju ocjenu i recenziju Nonograma iz davnine.