Bajkoviti Advent

U subotu započinje naš bajkoviti Advent. Posjetite nas!

Pored istraživanja naše stalne izložbe, na raspolaganju su i prigodne adventske radionice. Radionice se održavaju svaki radni dan od 13 do 16 sati. 

Od 1. do 5. prosinca – izrada čizme za Sv. Nikolu
Od 8. do 13. prosinca – sijanje pšenice
13. prosinca – obilježavanje 5. godišnjice rada Ivanine kuće bajke
Od 15. do 20. prosinca – izrada božićnih svijećnjaka
21. i 22. prosinca  – izrada ukrasa za bor
28. i 29. prosinca  – pisanje čestitki i zahvala.

Cijena radionica je 20,00 kuna i ne uključuje obilazak stalne izložbe.

 

Adventski popust:

Zahvaljujući suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, HŽ Putničkim prijevozom, tvrtkom Katapult koncept d.o.o. i Turističkom zajednicom grada Ogulina, za naše posjetitelje pripremili smo adventski popust.

40% svim posjetiteljima koji putuju vlakom (obvezno predočenje vozne karte). Od 2. do 30. prosinca 2018. posjetitelji Ivanine kući bajke u Ogulinu moći će kupiti karte uz 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Djeca od 6 do 12 godina ostvaruju 50% popusta na kartu, a djeca do navršenih 6 godina života prevoze se besplatno. Povratnu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom Ivanine kuće bajki. Uz to, putnici posjetitelji u Ivaninoj kuća bajke ostvaruju 40% popusta na ulaznice.

40% svim posjetiteljima koji su kupili ulaznicu za Ledeni park na Tomislavovom trgu u Zagrebu (obvezno predočenje kupona za popust). Kod kupovine ulaznice za Ledeni park dobit ćete kupon za popust u Ivaninoj kući bajke.

40% svim posjetiteljima koji su kupili ulaznicu za klizalište u Ogulinu (obvezno predočenje kupona za popust i računa za ulaznicu).

Imajte na umu da se popusti ne zbrajaju.