Poziv za prijavu na sudjelovanje na edukativnoj filmskoj radionici

Ivanina kuća bajke, kao partner u okviru Platforme EDIT – Comics, poziva zainteresirane učenike viših razreda osnovnih škola na sudjelovanje na edukativnoj i kreativnoj filmskoj radionici.

Dvodnevna animacijska radionica odvijat će se 18. i 19. rujna 2015. godine u Ivaninoj kući bajke, a vodit će ju članovi platforme s bogatim iskustvom rada. Radionica traje 2 sata po danu. Cilj radionice je napraviti kratku TV reportažu. Prvi dan radionice polaznici, uz vodstvo mentora, snimaju materijal, a drugi dan snimljeni materijal montiraju.

Zainteresirani se mogu prijaviti za sudjelovanje na radionici putem e-maila ili osobno na adresi Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke, Trg hrvatskih rodoljuba 2, 47300 Ogulin (unutar radnog vremena od utorka do nedjelje od 11:00 do 18:00 sati).
Prijave se zaprimaju od 11. kolovoza do 15. rujna 2015. godine. Broj polaznika radionice je ograničen (8 polaznika). Kriterij odabira polaznika: prvih 8 koji se prijave i potvrde sudjelovanje sudjeluju na radionici. U slučaju odustanka polaznika, na sudjelovanje se poziva prvi sljedeći prijavljeni.
Sudjelovanje u radionici je za prijavljene polaznike besplatno.

Više o Platformi EDIT – Comics možete pročitati na linkovima http://filmfestivaldorf.com/hr/edit-comics/