Obavijest organizatorima posjeta grupa

Poštovani organizatori, naši dragi poslovni partneri! Prije svega želim izraziti svoju nadu i želju da ste svi zdravi i da se uspješno borite i odolijevate opasnosti zaraze korona virusom (Covid19), da vam nije zdravlje ugroženo. Kako se termini posjeta približavanju, a Ivanina kuća bajke je sukladno mjerama Stožera civilne zaštite RH zatvorena za posjet, želimo vas obavijestiti o našim zajedničkim aktivnostima u narednom razdoblju. Podsjećam da ste za uplaćene kapare, koje su rezervacija termina posjeta, primili s naše strane račun za primljeni avans, koji će biti storniran na dan posjeta, a za izvršenu uslugu ćete kao i do sada primiti novi račun.

Obzirom da u ovom trenutku ne možemo predvidjeti do kada će mjere zaštite od širenja korona virusa (Covid19) trajati, u nastavku dajemo uputu vezano za uplaćenu kaparu:

1. Iako svi znamo da se uplaćena kapara ne vraća, Ivanina kuća bajke će uplaćeni iznos kapare ipak vratiti uplatitelju za svaki neostvareni posjet kojem je razlog trajanje mjera za sprječavanje širenja zaraze korona virusom (Covid19) od strane Stožera civilne zaštite RH.

2. Prije povrata ćemo vam ponuditi novi termin posjeta u ovoj kalendarskoj godini ili novoj školskoj godini. Ukoliko vam ponuđeni termin ne odgovara, vratit ćemo kaparu.

3. Povrat kapare će biti izvršen dan nakon rezerviranog termina posjeta ukoliko mjere Stožera civilne zaštite RH budu još uvijek na snazi u tom trenutku.

4. Zahtjev za  promjenu termina posjeta, molimo da dostavite samo elektroničkom poštom info@ivaninakucabajke.hr

Zahvaljujemo na razumijevanju, pozivamo na pojačan oprez i poštovanje preporuka i mjera Stožera civilne zaštite radi osobne i opće sigurnosti i smanjenja mogućnosti daljnjeg širenja virusa.