Popust na ulaznice tijekom ljeta

Javna ustanova Baraćeve špilje Rakovica i Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke Ogulin i Javna ustanova AQUATIKA-slatkovodni akvarij Karlovac su pokrenule zajedničku promotivnu akciju.

Prirodna i kulturna baština Karlovačke županije naše su veliko bogatstvo koje se kroz turizam sve više na kvalitetan način prezentira stranim i domaćim turistima. Ključ uspjeha je održivo upravljanje turističkim resursima, ali i razvoj novih interpretacijskih sadržaja kao što su naše tri ustanove, odnosno turističke atrakcije.

Zajednička promotivna akcija Aquatike, Baraćevih špilja i Ivanine kuće bajke ima za cilj zajedničku promociju fokusiranu prema stranim turistima koji tijekom ljeta posjećuju i prolaze kroz Karlovačku županiju. Sinergija i stvaranje zajedničke turističke priče o prirodnoj i kulturnoj baštini kroz moderne centre za posjetitelje olakšat će komunikaciju s turistima, umrežiti turističku ponudu i potaknuti turiste na istraživanje destinacije, a time i duže zadržavanje u samoj destinaciji.

U krugu od nekoliko sati vožnje turisti mogu posjetiti tri atrakcije Karlovačke županije, i uz letak s kuponima ostvariti popust na ulaznice u Aquatiku i Ivaninu kuću bajke u iznosu od 10% na individualne ulaznice u srpnju i kolovozu.

Jedinstvena kuća bajke, jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj i prirodne ljepote podzemlja zasigurno su vrijedni turistički aduti koje vrijedi posjetiti.